Kung-Fu Cha birinin en popüler çay törenleri Çin'deki adıdır. Toplantı sırasında hem de ailenizle birlikte onun kuralları. Daha sık polufermentirovannye turkuaz oolong çay DEMLEMEK.
Bu tören bir sanat akin to biçimidir:
Su çay gibi demleyin için 95 dereceye kadar ısıtılıyor.
Isınma kadar silmek için çay fırça su ısıtıcısı. Çay servisi tüm yemekler kadar ısıtmak emin olun.
Çay yaprakları bardak kompozisyonunu okumak için ayrı ayrı, doldurun.
O zaman çaydanlığı ocağa çay yaprakları ile doldurun.
Bir havlu makinesi, daha sonra dakika Pat Palm kendi alt kısımdaki paketlenir. Bu çay toz ve küçük parçacıklar kurtulmak sağlar.
Su döktü bir yükseklikten pota ve hemen birleştirme ama içki değil.
Kabın içine tekrar su dökmek, 10-30 saniye hazır. Tam zamanlama üzerinde seçili çaylar bağlıdır.
Filtre çay süzgeci kullanarak ve sonra bardak içine dökülür.
Bardak çay için yüksek olması gerekir. Çay çiftleri keyfini gereklidir.
O zaman uzun bir fincan geniş Kupası kapak ve devirmek. Bu lezzet ve çay rengini ortaya çıkarmak sağlar.
Uzun yavaşça çekin geniş Kupası ve bundan kaynaklanan tadını çıkarın.
Geniş çay Kupası.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Japon çay töreni
Japon çay töreni
Japon çay töreni aşağıdaki kurallara göre yapılır:
Çay gibi demleyin için sadece yumuşak su kullanın. Bunun için dondurma mümkündür. Opak orta buz temiz.
Tencere taşırken bir elek filtre. Giriş delikleri bu büyüklükte, çünkü suya küçük parçacıklar çay izin almak olabilir.
Su ısıtıcı, ilk sıcak gerekir.
Sencha veya genmajcha (yeşil çay çeşitleri) yapmak için su 75-80 derecelik bir sıcaklık olmalıdır. Gyokuro (üst sınıf çay) su bira olmalıdır için 50-60 dereceye kadar ısıttı. Sıcaklık altında daha çay aşar olması.
Su kaynatın ve sonra gerekli sıcaklık soğutmalı ve serin su ile seyreltik olabilir.
150 ml su almak Sencha içinde hammadde iki çay kaşığı yapmak için. Gyokuro bira için iki çay kaşığı 100 ml su alın.
Sencha 1-1, 5 dakika, 5 dakika gyokuro ısrar ediyorum. Çay dolu bardak içine dökülür.
Hemen hemen her türlü yeşil çay birkaç kez su sıcaklığı demlendi 10 derece arttıracak. Matcha ve kavrulmuş çeşitleri hodzicha bu kural sadece toz notu için geçerli değildir.
Bu tören bir sanat akin to biçimidir:
Su çay gibi demleyin için 95 dereceye kadar ısıtılıyor.
Isınma kadar silmek için çay fırça su ısıtıcısı. Çay servisi tüm yemekler kadar ısıtmak emin olun.
Çay yaprakları bardak kompozisyonunu okumak için ayrı ayrı, doldurun.
O zaman çaydanlığı ocağa çay yaprakları ile doldurun.
Bir havlu makinesi, daha sonra dakika Pat Palm kendi alt kısımdaki paketlenir. Bu çay toz ve küçük parçacıklar kurtulmak sağlar.
Su döktü bir yükseklikten pota ve hemen birleştirme ama içki değil.
Kabın içine tekrar su dökmek, 10-30 saniye hazır. Tam zamanlama üzerinde seçili çaylar bağlıdır.
Filtre çay süzgeci kullanarak ve sonra bardak içine dökülür.
Bardak çay için yüksek olması gerekir. Çay çiftleri keyfini gereklidir.
O zaman uzun bir fincan geniş Kupası kapak ve devirmek. Bu lezzet ve çay rengini ortaya çıkarmak sağlar.
Uzun yavaşça çekin geniş Kupası ve bundan kaynaklanan tadını çıkarın.
Geniş çay Kupası.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Japon çay töreni
Japon çay töreni
Japon çay töreni aşağıdaki kurallara göre yapılır:
Çay gibi demleyin için sadece yumuşak su kullanın. Bunun için dondurma mümkündür. Opak orta buz temiz.
Tencere taşırken bir elek filtre. Giriş delikleri bu büyüklükte, çünkü suya küçük parçacıklar çay izin almak olabilir.
Su ısıtıcı, ilk sıcak gerekir.
Sencha veya genmajcha (yeşil çay çeşitleri) yapmak için su 75-80 derecelik bir sıcaklık olmalıdır. Gyokuro (üst sınıf çay) su bira olmalıdır için 50-60 dereceye kadar ısıttı. Sıcaklık altında daha çay aşar olması.
Su kaynatın ve sonra gerekli sıcaklık soğutmalı ve serin su ile seyreltik olabilir.
150 ml su almak Sencha içinde hammadde iki çay kaşığı yapmak için. Gyokuro bira için iki çay kaşığı 100 ml su alın.
Sencha 1-1, 5 dakika, 5 dakika gyokuro ısrar ediyorum. Çay dolu bardak içine dökülür.
Hemen hemen her türlü yeşil çay birkaç kez su sıcaklığı demlendi 10 derece arttıracak. Matcha ve kavrulmuş çeşitleri hodzicha bu kural sadece toz notu için geçerli değildir.
Yorumlar
Yorum Gönder