Artıları: diyet çay kaşığı
Diyet karmaşık yemekler, yemek çok uygun olduğu gerektirmez.
Diyet olamaz aç açıklanan, bu yüzden oturup rahatça.
Yeşil çay, vitamin ve besin kaynağıdır.
Yeşil çay mükemmel diş minesini güçlendirir, değil içki olduğu gibi koyu renkte müptela fazla florür içerir.
Diyet yeşil çay kan kolesterol seviyesini azaltır, sindirim sistemi, karaciğer temiz organların çalışmalarını geri getirmek yardımcı olur.
Yeşil çay güçlü antioksidan, organizma için çok gereklidir.
Çünkü o does değil limit diyet ve çok günlük kalori saymak keser diyet yeşil çay neredeyse hiç dezavantajları vardır. Tek eksi bazı kontrendikasyonlar için bu diyet takip etmektir.
Kontrendikasyonlar
Kontrendikasyonlar
Yeşil çay aşağıdaki durumlarda kontrendikedir:
İnsanlarda sinir yorgunluk, uykusuzluk çok rahatsız ya da perevozbuzhden uğrar.
Taşikardi bir arka plan üzerinde yeşil çay içmek imkansız.
Bu içki basıncı azaltmak mümkün olduğu için yeşil çay gipotonikam, kullanımı yasaktır. Ağır vakalarda, bir kişi bile olabilir.
Eğer kişi bir gastrik ülser veya gastrit hyperacidity ile Zayıflama çayı güçlü kaynak sırasında kullanılamaz.
Diyet sırasında gebelik, hipertansiyon ve ateroskleroz kontrendikedir.
Çay Diyet seçimi
Yüksek kaliteli yeşil çaylar seçmek için onun görünümünü dikkat etmek gereklidir. Çay toplu olarak satın almak için bir ihtimal varsa tabii. Yapraklar büyük olmalıdır. Bu çay zararlı katkı maddeleri içermez.
Taze ürün fıstık rengidir. Yaprakları koyu iseniz, bu çay bir yıldan fazla oturan olmuştur olduğunu gösterir. Seçin sonbahar veya ilkbahar toplanan bu yaprakları gerekir. Çakmağı yaprakları, yüksek sınıf.
Kaliteli çay değil çatlar. Onlara dokununca yaprakları olduğu gibi kalır. Yaprağına yüzeyler kendi DEMLEMEK sonra yok olmayacak küçük villus kalmalıdır.
Nasıl düzgün çay DEMLEMEK için?
Klasik bira teknikleri
Klasik bira teknikleri
Yeşil çay gibi demleyin için klasik teknikler:
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Bira su ısıtıcısı porselen olmalıdır. Başlangıç olarak, sıcak olmalı. Bu amaçla için su ve su ısıtıcısı 3 dakika ateşte ısıtın kaynar ile durulanır.
Bir fincan çay için take 2 doğru miktarda yaprak dolguyu çaydanlık. Kuru hammadde ile kaynar su dökün.
Keten bir havlu ile kapak ve 10 dakika bekletin.
Çay demleme andan itibaren 3-5 dakika sonra içersen, içki canlandırıcı olarak kabul edilir.
Çay demleme andan itibaren 5-10 dakika sonra içersen, sakinleştirici bir içecektir.
Ne zaman çay nastoitsja doğru zamanında çaydanlık kaynamış su dolu. Çaydanlık gitmelisin işlemi (kap su üzerinden 1 cm içinde boş alan olması gerekir).
Eğer çay düzgün, yüzeyinde görünmesini demlenmiş.
Böylece hemen su eklemeden içki olabilir çay DEMLEMEK.
Diyet karmaşık yemekler, yemek çok uygun olduğu gerektirmez.
Diyet olamaz aç açıklanan, bu yüzden oturup rahatça.
Yeşil çay, vitamin ve besin kaynağıdır.
Yeşil çay mükemmel diş minesini güçlendirir, değil içki olduğu gibi koyu renkte müptela fazla florür içerir.
Diyet yeşil çay kan kolesterol seviyesini azaltır, sindirim sistemi, karaciğer temiz organların çalışmalarını geri getirmek yardımcı olur.
Yeşil çay güçlü antioksidan, organizma için çok gereklidir.
Çünkü o does değil limit diyet ve çok günlük kalori saymak keser diyet yeşil çay neredeyse hiç dezavantajları vardır. Tek eksi bazı kontrendikasyonlar için bu diyet takip etmektir.
Kontrendikasyonlar
Kontrendikasyonlar
Yeşil çay aşağıdaki durumlarda kontrendikedir:
İnsanlarda sinir yorgunluk, uykusuzluk çok rahatsız ya da perevozbuzhden uğrar.
Taşikardi bir arka plan üzerinde yeşil çay içmek imkansız.
Bu içki basıncı azaltmak mümkün olduğu için yeşil çay gipotonikam, kullanımı yasaktır. Ağır vakalarda, bir kişi bile olabilir.
Eğer kişi bir gastrik ülser veya gastrit hyperacidity ile Zayıflama çayı güçlü kaynak sırasında kullanılamaz.
Diyet sırasında gebelik, hipertansiyon ve ateroskleroz kontrendikedir.
Çay Diyet seçimi
Yüksek kaliteli yeşil çaylar seçmek için onun görünümünü dikkat etmek gereklidir. Çay toplu olarak satın almak için bir ihtimal varsa tabii. Yapraklar büyük olmalıdır. Bu çay zararlı katkı maddeleri içermez.
Taze ürün fıstık rengidir. Yaprakları koyu iseniz, bu çay bir yıldan fazla oturan olmuştur olduğunu gösterir. Seçin sonbahar veya ilkbahar toplanan bu yaprakları gerekir. Çakmağı yaprakları, yüksek sınıf.
Kaliteli çay değil çatlar. Onlara dokununca yaprakları olduğu gibi kalır. Yaprağına yüzeyler kendi DEMLEMEK sonra yok olmayacak küçük villus kalmalıdır.
Nasıl düzgün çay DEMLEMEK için?
Klasik bira teknikleri
Klasik bira teknikleri
Yeşil çay gibi demleyin için klasik teknikler:
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Bira su ısıtıcısı porselen olmalıdır. Başlangıç olarak, sıcak olmalı. Bu amaçla için su ve su ısıtıcısı 3 dakika ateşte ısıtın kaynar ile durulanır.
Bir fincan çay için take 2 doğru miktarda yaprak dolguyu çaydanlık. Kuru hammadde ile kaynar su dökün.
Keten bir havlu ile kapak ve 10 dakika bekletin.
Çay demleme andan itibaren 3-5 dakika sonra içersen, içki canlandırıcı olarak kabul edilir.
Çay demleme andan itibaren 5-10 dakika sonra içersen, sakinleştirici bir içecektir.
Ne zaman çay nastoitsja doğru zamanında çaydanlık kaynamış su dolu. Çaydanlık gitmelisin işlemi (kap su üzerinden 1 cm içinde boş alan olması gerekir).
Eğer çay düzgün, yüzeyinde görünmesini demlenmiş.
Böylece hemen su eklemeden içki olabilir çay DEMLEMEK.
Yorumlar
Yorum Gönder